Одіозний чиновник Путіна пішов на підвищення: соцмережі вибухнули
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний чиновник Путіна пішов на підвищення: соцмережі вибухнули

Одіозний чиновник Путіна пішов на підвищення: соцмережі вибухнули
Джерело:  ТАРС

Президент Росії Володимир Путін

схвалив призначення нинішнього міністра спорту РФ Віталія Мутка на посаду віце-прем'єра, який займатиметься питаннями спорту, туризму і молодіжної політики.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Відповідна пропозиція була внесена прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим. В ході зустрічі з Путіним він представив обґрунтування необхідності створення посади віце-прем'єра, який буде курирувати зазначені сфери. Медведєв також запропонував призначити заступника міністра спорту Павла Колобкова на посаду глави міністерства. Президент РФ погодився і з цією пропозицією.


Про пропозицію закріпити за одним віце-прем'єром РФ кураторство спорту, молодіжної політики та туризму Путін повідомив 11 жовтня, пояснивши це тим, що спорт, молодь і туризм - дуже близькі одне одному сфери.


У соцмережах висміяли підвищення одіозного російського міністра.






Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соцмереж посміялися з відео, де Мутко розповідає про створення інфраструктури допінгу в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?