Одіозний екс-регіонал на суді "проговорився"
Категорія
Події
Дата публікації

Одіозний екс-регіонал на суді "проговорився"

Одіозний екс-регіонал на суді "проговорився"
Джерело:  rbc.ua

Колишній народний депутат, екс-глава фракції Партія регіонів Олександр Єфремов назвав бойові дії на Донбасі "громадянською війною".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"Коли в громадянській війні... Я вам пояснюю мою справу, папір (обвинувальний акт - ред.) писала прокуратура. Якщо ви і далі будете зіштовхувати людей лобами, це ніколи не закінчиться", - сказав він під час технічної перерви, відповідаючи на звинувачення активістів про те, що війна почалася з його вини.
Також екс-депутат заявив, що є люди, які зацікавлені в військових діях.

Читайте також: Радник Путіна приїхав до Луганська, був сходняк: спогади про те, як Донбас віддали Росії
Варто відзначити, що "громадянською війною" бойові дії на Донбасі зазвичай називають представники російської влади і кремлівські пропагандисти, які заперечують участь Росії в розпалюванні конфлікту.
Відзначимо, що в залі суду присутня дружина Єфремова, а також деякі місцеві жителі, які підтримують обвинуваченого.
Перед початком засідання в залі суду виник конфлікт між присутніми, частина яких звинувачувала Єфремова в злочинах на Донбасі.
Нагадаємо, в Старобільському районному суді Луганської області 16 січня почалися попередні слухання у справі Єфремова.
Також нагадаємо, що екс-нардеп Володимир Ландик в кінці травня 2016 року дав інтерв'ю ONLINE.UA, в якому розповів про роль Олександра Єфремова в сепаратистському русі в Луганській області в 2014 році. Після цього діяльністю екс-глави фракції ПР зацікавився генпрокурор Юрій Луценко, 30 липня Єфремов був затриманий.
Більше читайте тут: Путін обіцяв Донецьк і Луганськ місцевим: матеріал ONLINE.UA, після якого заарештували Єфремова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?