Одіозний Ківа зробив скандальні зізнання про себе, алкоголі і повій
Категорія
Україна
Дата публікації

Одіозний Ківа зробив скандальні зізнання про себе, алкоголі і повій

Одіозний Ківа зробив скандальні зізнання про себе, алкоголі і повій
Джерело:  Країна.ua

Глава департаменту протидії наркозлочинності  Ілля Ківа, скандально відомий відео, де він присутній при виготовленні наркотиків  і гучними висловами, зробив зізнання про своє минуле.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Страна.ua.


За словами Ківи, його слабкою стороною був алкоголь, але він не відчував залежності від наркотичних речовин.


"Я не наркоман. У мене була слабка сторона - алкоголь. І я любив веселощі. Любив, щоб було яскраво і весело. І звичайно в моєму житті в такому випадку був присутній алкоголь. Він знімає рамки. Слідом за алкоголем завжди можуть початися наркотики. За легкими - важкі. Дуже часто перші наркотики люди пробують в алкогольному сп'янінні", - розповів Ілля Ківа.


"У якийсь момент я просто припинив пити. Тому що я вважаю: якщо ти п'єш, значить ти - доступний. А якщо ти доступний, значить, тебе легко перемогти. Чоловік це куля, і все те, що його гальмує по життю потрібно прибрати. Я по собі можу сказати, наскільки ти стаєш сильнішим, коли кидаєш наркотики. І як це відчувають оточуючі", - додав борець з наркозлочинністю.


Також Ілля Ківа розповів, що раніше був частим відвідувачем борделів, але зараз не користується послугами подібного роду.


"Я б може і користувався послугами повій, але часу немає з цією роботою. Кожен день думаєш: зараз приїду додому, переодягнусь, і поїду кудись, відпочину. А потім думаєш: ні, завтра. Ну коли ж це завтра вже настане? ", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Ілля Ківа також розповів про наркоманів в українській влад і.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?