Одіозний Лоза заявив про бажання виступити на Євробаченні в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Одіозний Лоза заявив про бажання виступити на Євробаченні в Україні

Одіозний Лоза заявив про бажання виступити на Євробаченні в Україні
Джерело:  mskagency.ru

Скандальний російський співак Юрій Лоза, який негативно висловився про перемогу Джамали на Євробаченні-2016, заявив про бажання виступити на конкурсі, який в 2017 році пройде в столиці України - Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство міських новин «Москва».
За словами артиста, головним завданням Росії в міжнародному конкурсі - це показати, що у неї є «самобутня естрада», навіть без завдання посісти перше місце.
"Єдине, що ми можемо зробити на Євробаченні - це показати, що у нас є самобутня естрада. Виступити без завдання посісти перше місце. Плюнути на все і надіслати свого артиста зі своєю піснею, щоб хоч хтось зрозумів, що у нас є естрада. Зрозуміло, я можу це зробити - я показав би, яка у нас російська естрада. У нас є композитори і поети, у нас ще не все мізки розплавилися. Будь-який композитор напише нову пісню, а я - тим більше", - заявив музикант.
Відзначимо, що після Євробачення, яке в цьому році проходило в Стокгольмі, Лоза розкритикував представника РФ Сергія Лазарєва. Він вважав, що артист ганьбить Росію, будучи «копією англійського співака».
Нагадаємо, раніше Лоза висловився на рахунок міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Співак заявляв, що за останні 50 років лише 10 хітів стали світовими.
Як повідомляв ONLINE.UA, Росія, участь якої в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 довгий час була під питанням, підтвердила свою участь.
Також повідомлялося, що від Росії на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 хочуть висунути російського співака родом з України Олександра Панайотова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?