Одіозний нацист з Росії видав справжню ціну війни за "русскій мір"
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний нацист з Росії видав справжню ціну війни за "русскій мір"

Одіозний нацист з Росії видав справжню ціну війни за "русскій мір"
Джерело:  online.ua

Російський бойовик-неонацист Олексій Мільчаков

заявив про те, що «російські добровольці» поїдуть воювати під Харків чи Запоріжжя при зарплаті не менше 300 тисяч рублів, при цьому під Донецьк вони більше не приїдуть, навіть якщо місто будуть «рівняти з землею», адже їм мало платять.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Мільчакова в Facebook.


«Ось чим закінчився русскій мір на Донбасі. Пам'ятаєте Олексія Мільчакова? Ну ось того російського неонациста і шкуродера, який робив селфі з тілами наших загиблих хлопців на тлі розбитих танків під Іловайськом», - коментує відповідний скріншот запису Мільчакова журналіст

Сергій Костеж

.


«Так ось, непотріб, на зразок Мільчакова, коли їм набридло вбивати тварин на пітерських звалищах, поїхали на схід України вбивати людей, називаючи себе "добровольцями". Перетворивши Донбас на руїни і залишивши після себе розорений регіон з тисячами загиблих і мільйоном біженців, Мільчаков заявив, що йому до лампочки, що буде далі з Новоросією, і що він, взагалі-то, не зовсім доброволець», - продовжив журналіст.




"Якщо Донецьк будуть рівняти, як Грозний, ми не приїдемо, нехай місцеві воюють за 15 тисяч рублів". Треба ж, як все просто виявилося. Неонацист Мільчаков, по-перше, зізнався, що т.зв. "Ополчення" воює виключно за бабки, а по-друге, що росіяни за такі бабки вмирати за Новоросію не хочуть», - пише Костеж в Facebook.


«А скільки ж розповідали нам російські ЗМІ, Ольгинські боти і ахметовські повії про "непочутий", "повсталий" Донбас і про "російських добровольців"! Але тепер "російські добровольці-відпускники" вирішили, що захищати друзів з Новоросії їм за 15 тисяч западло. А тому - Аривидерчи. Воюйте далі за своє ДНР за копійки. А він приїде фотографуватися з трупами під Харків за 300 тисяч», - продовжує журналіст.


«Ось це - справжнє, а не прилизане кремлівськими пропагандистами і їх вітчизняними відповідальними підспівувачами обличчя війни на Донбасі», - резюмує Костеж.


«Ось кайф. Типовий російський "доброволець" пише, що не повернеться в Донбас воювати за 15 тисяч рублів. Нехай, мовляв, місцеві лошки йдуть і вмирають за такі гроші. А він поїде в Україну воювати, тільки якщо будуть платити 300 тисяч», - прокоментував в свою чергу відомий журналіст і блогер

Денис Казанський

.


«У Росії пора оголошувати конкурс вже, хто смішніше поглумиться над ЛНР і ДНР», - додав Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA, щорічно

Росія на чолі з президентом РФ Володимиром Путіним витрачає на своїх військових і підтримку іноземних збройних угруповань неймовірні суми - тільки Міністерству оборони РФ виділяється близько 80 млрд доларів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?