Одіозний олігарх представлятиме Україну в ПАРЄ: в соцмережах шок - Новинський
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний олігарх представлятиме Україну в ПАРЄ: в соцмережах шок - Новинський

Одіозний олігарх представлятиме Україну в ПАРЄ: в соцмережах шок - Новинський

Комітет Верховної Ради у закордонних справах проголосував за включення в делегацію ПАРЄ від України олігарха, нардепа "Опозиційного блоку"  Вадима Новинського, якого парламент позбавив депутатської недоторканності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Світлани Заліщук.
"Українська делегація ПАРЄ поповнилася фігурантом розслідування прокуратури Вадимом Новинським з Оппоблока. Таке рішення підтримав комітет з іноземних справ", - написала вона.
Разом з тим вона повідомила, що її і нардепа від БПП Мустафу Найєма остаточним рішенням комітету виключили з делегацій ПАРЄ і НАТО. На думку Заліщук, це голосування було сфальсифіковано.
Читайте також: Філарет назвав людину Москви, яка контролює Церкву в Києві
Користувачі мережі шоковані рішенням комітету Верховної Ради.

Гліб Головченко: "Це жах!"

Bohdana Kostiuk: "Навіть не ганьба. Це не просто політична розправа, це включення агента Кремля - ​​троянську конячку, слідом за Савченко - до складу делегації і це дорого може коштувати Україні".







Як повідомляв ONLINE.UA,  Вадим Новінський провів зустріч з депутатом Палати громад парламенту Великобританії Джоном Уіттінгдейлом, який займається питаннями Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?