Одіозний російський депутат хамськи висловився про Україну і Євробачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний російський депутат хамськи висловився про Україну і Євробачення

Одіозний російський депутат хамськи висловився про Україну і Євробачення
Джерело:  online.ua

Депутат російської Державної думи Віталій Мілонов, відомий своєю прихильністю до так званих «духовних скрєп», заявив про те, що в Україні вкрадуть половину виділених Заходом коштів на проведення пісенного конкурсу « Евробачення-2017 », а також образливо висловився про українську співачку Джамалу, яка перемогла в «Євробаченні» в 2016 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.


«Чи дадуть їм (Україні - Ред.) грошей якихось, природно, в Європі і в Америці готові дати їм трішечки грошей - багато їм не треба. Половину вкрадуть, але зате проведуть. Для них це ж політичне рішення: ніяка "Джамбала» не заспівала нормально, вона заспівала жахливо», - заявив Мілонов.


«І це абсолютно безглузде рішення, політично мотивоване, яке було прийнято, щоб все пройшло саме в Києві. Природно, вони стільки всього зробили, фальсифікували всі результати голосування - що ви думаєте, вони не дадуть їм можливість відхреститися. Нормально проведуть, як треба», - додав Мілонов.


«Якщо серйозно говорити, то нікого не треба посилати (з боку Росії - Ред.). Треба провести в Росії такий конкурс, щоб всі захиталися. З нормальними чуваками - з Жерардушкой нашим Депардьє і з іншими росіянами нашими, з Сігалом, - взагалі мало не буде нікому. І вони скажуть: все, закриваємо наше Євробачення. Треба не боятися йти вперед, не боятися приймати відповідальні рішення», - висловився російський депутат.


Читайте також:  Одіозний російський борець з бездуховністю пройшов в Думу: соцмережі в ауті


Відзначимо, Мілонов відомий, зокрема, боротьбою з гомосексуалізмом в Росії. Так, в 2011 році він розробив закон про "адміністративну відповідальності за пропаганду гомосексуалізму і педофілії". За цією статтею він безрезультатно намагався залучити до відповідальності Rammstein, Мадонну і Леді Гагу.


Крім того, Віталій Мілонов виступив ініціатором заборони фото і відеозйомки в метро, ​​мав намір заборонити викладання теорії Дарвіна в російських школах, був автором законопроекту, що забороняє прогулянки в купальниках і з голим торсом в громадських місцях Санкт-Петербурга.


«Духовні скрєпи» - це іронічна назва пропагандистського дискурсу в Росії про православ'я, самодержавство і народність. Фраза була запущена президентом РФ Володимиром Путіним у 2012 році і тоді означала «цінності, що скріплюють Росію в єдине ціле».


Як повідомляв ONLINE.UA,  генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія, який написав заяву про відставку зі своєї посади, розповів про проблеми, які виникли з підготовкою до проведення в Києві пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?