Одіозний соратник Путіна може піти з посади: ЗМІ дізналися деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Одіозний соратник Путіна може піти з посади: ЗМІ дізналися деталі

Одіозний соратник Путіна може піти з посади: ЗМІ дізналися деталі
Джерело:  Комерсант

Прес-секретар  президента Росії Володимира Путіна  Дмитро Пєсков готується піти у відставку, щоб незабаром стати помічником глави держави з міжнародних питань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комерсант.
За інформацією джерел видання, близьких до адміністрації російського президента, таким чином в Кремлі хочуть вирішити питання з імовірним звільненням діючого помічника Путіна Юрія Ушакова, який повинен буде оголосити про відставку в зв'язку з віком - ув березні 2017 року йому виповниться 70 років.
Крім Пєскова, за даними джерела, на цю посаду також розглядають посла РФ в Китаї Андрія Денисова і деяких високопоставлених співробітників міністерства закордонних справ Росії.
Сам Пєсков відповідні перестановки прокоментував обережно, зазначивши, що для відставки Ушакова "немає ніяких ознак".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Дмитро Пєсков заснув під час прес-конференції "друга" президента РФ Володимира Путіна - президента Туреччини Реджепа Ердогана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?