Одіозний соратник Януковича програв суд нардепу: опублікований документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний соратник Януковича програв суд нардепу: опублікований документ

Одіозний соратник Януковича програв суд нардепу: опублікований документ

Колишній соратник екс-президента-утікача Віктора Януковича і одіозний бізнесмен Юрій Іванющенко, відомий як Юра Єнакіївський, програв у суді справу проти депутата фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Лещенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лещенка.
Нагадаємо, бізнесмен судився з Лещенком, вимагаючи вибачення за те, що був названий "смотрящим" за державними підприємствами за часів Януковича. Печерський районний суд Києва відмовив Іванющенкові в задоволенні його позову.
"Соратник Януковича взявся судитися після мого ефіру на Savik Shuster Studio від 20 листопада 2015 року, де я нагадав, що Іванющенко був "смотрящим" Януковича і перевірявся слідством у справі Майдану на причетність до підвозу до Києва "тітушок". Іванющенко доводив в позові, що слово "смотрящий" є жаргоном ув'язнених, а оскільки сам Іванющенко ще жодного разу не сидів у в'язниці, то і "смотрящим" він бути не може. За тітушок йому теж не було оголошено підозру, а тому він начебто не має відношення", - написав нардеп.
Лещенко відзначив, що в ході розгляду справи клопотав про відведення судді Печерського суду Ірини Литвинової, "яка вже кілька разів виносила рішення на користь Юри Єнакіївського або його соратників".
"У підсумку, Литвинова не «відведена", але одночасно ...винесла рішення на мою користь по суті позову Іванющенка", - додав депутат.




Раніше Лещенко повідомляв, що Юрій Іванющенко, якого раніше зняли з міжнародного розшуку, вже в Монте-Карло в Монак о.
Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про те, що соратник президента-утікача Віктора Януковича знову в розшуці Інтерполу з позначкою розшук і арешт з подальшою екстрадицією в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?