Одна людина загинула та декілька постраждали внаслідок удару РФ по Києву
Категорія
Україна
Дата публікації

Одна людина загинула та декілька постраждали внаслідок удару РФ по Києву

Одна людина загинула та декілька постраждали внаслідок удару РФ по Києву
Джерело:  online.ua

Зранку 16 квітня армія РФ обстріляла Дарницький район Києва —згідно з останніми даними, одна людина загинула, ще декілька – госпіталізовані. Лікарі продовжують боротися за їхнє життя. Про це повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

В результаті удару РФ по Києву загинула людина

Віталій Кличко звернув увагу на те, що напередодні один з російських генералів пригрозив, що будуть атаки по ключових об'єктах та містах і не виключав, що можуть вдарити по Києву.

Сьогодні зранку ми відчули ці обіцянки. Попри те що наша протиповітряна оборона працює, наші військові захищають, але з усім тим вибухи були у Дарницькому районі, – наголосив мер міста.

Кличко закликає поки не повертатись до Києва

Віталій Кличко наголосив, що влада не може заборонити повертатися до української столиці, може винятково рекомендувати. Рекомендації дають на основі слів військових, які мають більше інформації.

Він також вкотре нагадав, що саме Київ був і залишається однією із головних цілей російського диктатора Володимира Путіна - саме тому обстріли міста можуть повторюватися.

Якщо є у вас можливість трохи більше затриматися у тих містах, де більш безпечно, зробіть це, – закликав українців Віталій Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?