Одна людина загинула в результаті обстрілу Харкова Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Одна людина загинула в результаті обстрілу Харкова Росією

Одна людина загинула в результаті обстрілу Харкова Росією
Джерело:  online.ua

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов офіційно повідомив, що російські соладти нанесли удари по Салтівському району міста Харків. Згідно з останніми даними, загинула одна людина.

Джерело:  Синєгубов  у Telegram, мер Харкова Ігор  Терехов

Росія обстріляла Харків - загинув пенсіонер

Максимально перебувайте в укриттях! За попередніми даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу є 2 постраждалих, - повідомив спочатку Синєгубов.

За словами Ігоря Терехова, обстрілювати зупинки громадського транспорту стає уже звичкою армії Російської Федерації.

Сьогодні о 7:10 знову було поранено людину, яка чекала автобус. Забрала швидка. Загалом у Салтівському районі кілька приходів. У дворі багатоповерхівки також поранено людину та пошкоджено автомобілі, - йдеться в повідомленні.

Фото — facebook.com

Синєгубов пізніше розповів, що в результаті обстрілу були поранені чоловіки – 30 та 72 років. Останній помер у лікарні.

Окрім того, наголошується, що один зі снарядів вдарив біля зупинки громадського транспорту та на подвір’я багатоквартирного будинку. Пошкоджені автомобілі.

Не можна також не згадати про те, що вночі на 1 серпня армія РФ обстріляла два райони Дніпропетровської області - Нікопольський та Криворізький, внаслідок чого поранені дві жінки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?