Одна людина загинула внаслідок атаки дронів армії РФ по Львову — Садовий
Категорія
Україна
Дата публікації

Одна людина загинула внаслідок атаки дронів армії РФ по Львову — Садовий

Одна людина загинула внаслідок атаки дронів армії РФ по Львову — Садовий
Джерело:  online.ua

За інформацією мера Львова Андрія Садового, внаслідок атаки дронів злочинної армії РФ по території промислового складу під завалами знайшли тіло одного з працівників.

Джерело: Telegram мера Львова

Що відомо про наслідки атаки дронів армії РФ по Львову 

Під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі, - підкреслив Садовий.

Мер міста зазначив, що наразі вже більше 3 годин триває ліквідація наслідки атаки по Львову.

На цих локаціях знаходяться склади, гуманітарна допомога, продкти харчування. Площа - до 10 тисяч кв.м. В багатьох місцях є загорання. Пожежники процюють. Наслідки надзвичайно складні, - пояснює Садовий.

Що відомо про нічну атаку дронів армії РФ по Львову

Близько 03:40 ночі у місті почала лунати повітряна тривога, яка тривала майже 2,5 години.

Місто та область атакували ударні БпЛА іранського виробництва типу "Shahed".

За попередньою інформацією від очільника ОВА Максима Козицького, у напрямку Львівської області летіло 18 таких дронів. 15 із них збили.

Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у протиповітряної оборони області, - зазначає Козицький.

За його інформацією, було зафіксовано три влучання на території промислових складів. Внаслідок цього є постраждалі.

Зокрема,26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.

На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу локалізовано, її досі гасять.

Своєю чергою Козицький звернув увагу, що на складах нічого мілітарного не зберігали. Мер Львова згодом уточнив, що йдеться про склади з вікнами, побутовою хімією, а також приміщення де зберігалася "гуманітарка".

За даними ДСНС, Львів атакували безпілотники близько 5 ранку. В результаті виникла пожежа 3-х складських будівель на площі 9 тис. 450 кв.м. Рятувальники зазначили, що ліквідація пожежі триває.

Також у Львові через атаку також вводили зміну у русі транспорту. Втім уже ближче до 09: 05 всі тролейбуси та трамваї у місті поїхали у звичному режимі.

 Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?