Одне з провідних українських ЗМІ зробило скандальну заяву, соцмережі вибухнули
Категорія
Політика
Дата публікації

Одне з провідних українських ЗМІ зробило скандальну заяву, соцмережі вибухнули

Одне з провідних українських ЗМІ зробило скандальну заяву, соцмережі вибухнули
Джерело:  online.ua

Редактор видання "Європейська правда" Сергій Сидоренко від імені редакторського складу "Української правди" і "Європейської правди" закликав Євросоюз відмовити Україні в наданні безвізового режиму і фінансової допомоги, що викликало бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.
"Рвемо шаблони. Редакція "Європейської правди" закликає Євросоюз відмовити Україні в наданні безвізового режиму. І грошей. Сподіваємося, не назавжди. Пишу в множині, оскільки це не авторська стаття, а редакційна. А тепер можете починати нас ненавидіти", - написав Сидоренко в Facebook.



Подібні слова розлютили користувачів мережі. Так відомий блогер і журналіст Олександр Михельсон написав: "Леді та джентльмени, ну при всій повазі - ну скільки маніпуляцій було з боку УП з тим же візовим режимом навколо всього, починаючи з того самого законопроекту "про конфіскацію грошей Януковича"? І ось докотилися : закликаєте ЄС відмовити, панімаєш лі. Ну скільки можна? Я навіть не про якийсь там патріотизм - ми ж всі розуміємо, і в тій же ситуації з "конфіскатом", точно як і в ситуації з електронним декларуванням, не мають рації всі сторони. .. але хоча б смак треба мати. "Що занадто, то нерозсудливо" - чули таке? Це я як пересічний читач кажу, звичайно. Хто ж я такий, щоб судити колег, так-так".



Водночас київський блогер Антон Ходза додав: "Зараз порохоботи почнуть морально знищувати УП та Європейську Правду, і є за що. Це буде один з небагатьох випадків за останній час, коли я буду на боці порохоботіов. Тому що одна справа скубти і жерти владу, вимагати реформ тощо, а зовсім інша справа виносити сміття і закликати Європу припинити фінансування і відкласти безвізовий режим. Згадалося з класики:

- Уж ты бы лучше помолчала бы:

Накрылась премия в квартал.

Кто мне писал на службу жалобы?

Не ты? Да я же их читал".


Відомий мандрівник

Євген Іхельзон

: "Хлопці з "української правди", ви своєю статтею стріляєте по своїх. Візовий режим скасовують не для Вас і не для президента, а для майбутнього всіх українців. І впроваджувати його будуть також не для вас і президента. Тому, як би не був поганий президент, вимагаючи не давати Україні безвізовий режим, ви хочете відібрати можливості у зовсім інших людей. Я добре пам'ятаю, коли в 2012 опозиція говорила, що з Януковичем не треба підписувати договір про асоціацію, і теж разом з деякими журналістами стріляла по своїх. Ви впливові, але недалекоглядні, це прояв сліпоти і неповаги до співгромадян".


Як повідомляв ONLINE.UA, в Євросоюзі готуються прийняти рішення про скасування візового режиму для України на початку осені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?