Одного з лідерів Партії регіонів більше не підозрюють у сепаратизмі
Категорія
Україна
Дата публікації

Одного з лідерів Партії регіонів більше не підозрюють у сепаратизмі

Одного з лідерів Партії регіонів більше не підозрюють у сепаратизмі

Генпрокуратура закрила  кримінальне провадження щодо екс-регіонала Олександра Єфремова про сепаратизм, а суд виніс рішення про повернення йому застави в сумі 60 900 гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.

Таке рішення 24 березня прийняла суддя слідчий Печерського суду Крістіна Тарасюк.

Згідно з текстом постанови, захист Єфремова звернувся до слідчого судді Печерського райсуду Києва з клопотанням про повернення застави в зв'язку з закриттям кримінального провадження.

Виходячи з тексту постанови, прокурор Зимогляд "проти задоволення заяви і повернення застави не заперечував".

"Постановою прокурора відділу процесуального керівництва в кримінальному провадженні слідчого управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Зимогляд В.М. від 16.02.2016 вищезазначене кримінальне провадження закрито за відсутністю в діях Єфремова складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 161 КК України", - сказано в постанові суду.

У тексті постанови також наголошується, що заставу вносила дружина підозрюваного.

"Слідчий суддя постановив повернути заставу в розмірі 60 900 грн, внесений нею (дружиною Єфремова - Ред.) відповідно до постанови слідчого судді Печерського райсуду Києва від 25.02.2015 на депозитний рахунок суду в якості застави за підозрюваного Єфремова в кримінальному провадженні № 22014000000000509 за підозрою його в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 161 КК України", - сказано в постанові.

Як відомо, це один з трьох епізодів, які інкримінують Єфремову. Підозра Єфремову в цьому виробництві не висувалося.

Нагадаємо, один з очевидців подій в Луганську в 2014-му році в інтерв'ю ONLINE.UA розповідав про Єфремова: але зате є неперевершений вождь Єфремов (Олександр Єфремов, в 2014 році - глава фракції Партії регіонів у Верховній Раді, - ONLINE.UA), тут виступає зі сходинок адміністрації: "Ми відстоїмо! Ми не віддамо!" Чуваки надихнулися - ми захищаємо свою територію! І вийшли телесюжети з назвами на кшталт "Луганчани відбили атаку екстремістів".

Про участь Олександра Єфремова в так званій "російської весні" 2014 року читайте в спогадах очевидця на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?