Одного з ватажків ЛНР намагалися вбити свої ж: замах засекречено
Категорія
Події
Дата публікації

Одного з ватажків ЛНР намагалися вбити свої ж: замах засекречено

Одного з ватажків ЛНР намагалися вбити свої ж: замах засекречено
Джерело:  online.ua

В окупованому Луганську намагалися вбити Андрія Патрушева - ватажка банди «Заря» і соратника ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
«Генеральна прокуратура» і «МВС ЛНР» розслідують факт замаху на одного з представників близького оточення «глави ЛНР» І.Плотницького, командира бандформування «батальйон «Заря» Андрія Патрушева», - повідомив Тимчук.
«Збройний напад було скоєно неподалік від його власного будинку. Спочатку нападники били А. Патрушева, а коли на його крики з будинку вибігла його співмешканка Н. Хоршева (зараз займає «посаду» «в.о. міністра ради міністрів ЛНР»), нападники здійснили постріли з вогнепальної зброї і зникли», - продовжив Тимчук.
За інформацією народного депутата, в результаті нападу Патрушев був направлений в місцеву лікарню в окупованому Луганську, де йому наклали на голову 10 швів і залишили для подальшої реабілітації.
Читайте також: Помер один з ватажків бойовиків ЛНР: сумують навіть в Одесі
«Серед нападників А.Патрушев упізнав двох колишніх бойовиків «батальйону «Заря». Представники «МВС» і «генеральної прокуратури ЛНР» виявили на паркані на місці нападу сліди від пострілів в напрямку А.Патрушева і Н.Хоршевої на рівні їх голів і тулубів», - продовжив Тимчук.
За його даними, бойовики так званої ЛНР розглядають версію подвійного замаху - в тому числі і на Хоршеву.
«У лікарні А.Патрушева оформили під прізвищем« Петров », оскільки за особистим розпорядженням І.Плотницького зазначені події приховуються від ЗМІ», - додав Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тимчук попередив, що бойовики ЛНР до Нового року готують провокації з жертвами серед мирного населення, для подальшого звинувачення в цьому ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?