Одноразовий постріл: Трамп зробив гучну заяву про майбутню зустріч з Кім Чен Ином
Категорія
Політика
Дата публікації

Одноразовий постріл: Трамп зробив гучну заяву про майбутню зустріч з Кім Чен Ином

Одноразовий постріл: Трамп зробив гучну заяву про майбутню зустріч з Кім Чен Ином
Джерело:  AP News

У Сінгапур, де 12 червня відбудеться історичний саміт між главами США і КНДР, вже прибули Дональд Трамп і Кім Чен Ин. Перед важливими переговорами американський глава виступив з гучною заявою, в якій охарактеризував майбутню зустріч як "одноразовий постріл" для лідера Північної Кореї.

Про це Трамп заявив в інтерв'ю Associated Press, передає ONLINE.UA.

Президент США підкреслив, що заплановані переговори стануть єдиною можливістю Кім Чен Ина показати готовність до того, щоб поліпшити життя свого народу. Якщо глава КНДР не продемонструє цього бажання, то Трамп має намір завершити переговорний процес, тому що не хоче даремно витрачати особистий час.

"Я дійсно відчуваю себе впевнено. Я відчуваю, що Кім Чен Ин хоче зробити щось надзвичайне для своїх людей, і він має таку можливість, проте більше він не матиме такої можливості. Я думаю, що досить швидко зрозумію, чи відбудуться позитивні зрушення. І якщо я зрозумію, що цього не станеться, я не буду витрачати свій час. Я не хочу витрачати час", - заявив Трамп.

В цей же час в мережі почали з'являтися відео, на яких зображено прибуття лідерів США і КНДР в Сінгапур, а також перші зустрічі Кім Чен Ина.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США заявили, що Кім Чен Ин благав навколішки про зустріч з Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?