Офіс Ангели Меркель закрили через підозрілий пакет
Категорія
Світ
Дата публікації

Офіс Ангели Меркель закрили через підозрілий пакет

Офіс Ангели Меркель закрили через підозрілий пакет

Офіс канцлера Німеччини Ангели Меркель був закритий у зв'язку з тим, що співробітниками служби безпеки був виявлений підозрілий пакет, повідомили інформагентства країни, передає DW.
Офіс Меркель в Берліні був оточений в середу вранці, 6 січня. Агентство AFP уточнило, що це торкнулося району біля головного входу в будівлю для автомобілів.
"Ми вивчаємо підозрілий пакет, - сказав представник федеральної поліції Торстен Пітерс, - Поліція все ще займається ситуацією".
Німецьке агентство новин DPA повідомляє, що знахідку виявили в ході звичайних перевірок, які проводять при вхідних поставках. AFP повідомляє, що всередині офісу робота триває як звичайно. За словами представника поліції, зустріч кабінету, яка була запланована на пізній ранок, відбудеться за розкладом.
Подробиці події не розголошуються, і німецький уряд поки ніяк не прокоментував ситуацію, що склалася. Очевидець розповів агентству Reuters, що бачив чотири поштові пластикових ящики на оточеній території.
Днем раніше канцлер Німеччини приймала в будівлі понад 100 дітей для традиційного благословення, яке проводиться щорічно на початку січня у зв'язку з римсько-католицьким святкуванням Богоявлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?