Офіс генпрокурора виступив з важливою заявою щодо катастрофи в Ірані
Категорія
Події
Дата публікації

Офіс генпрокурора виступив з важливою заявою щодо катастрофи в Ірані

Офіс генпрокурора виступив з важливою заявою щодо катастрофи в Ірані
Джерело:  online.ua

В Офісі генпрокурора заявили про початок розслідування трагічної авіакатастрофи з літаком "Міжнародних авіаліній України" в Ірані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційними даними, слідчі дії розпочаті на основі статті про порушення правил безпеки чи експлуатації.

"Метою розслідування є встановлення фактів, що призвели до загибелі, за попередніми даними, 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них були українці. Відповідні дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей)", - пояснив Офіс.

Нагадаємо, трагічна аварія сталася рано вранці у середу, 8 січня. Наразі відомо, що серед загиблих - 11 українців. З них 9 входили у склад екіпажу.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво "Міжнародних авіаліній України" повністю виключило ймовірність помилки пілотів, яка призвела до аварії. Вони стверджують, що рейс Тегеран - Київ здійснював один з найкращих лайнерів компанії. Головна версія падіння - раптове загоряння двигуна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?