Офіс президента розглядає варіант з орендою житла для переселенців
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіс президента розглядає варіант з орендою житла для переселенців

Офіс президента розглядає варіант з орендою житла для переселенців
Джерело:  online.ua

Команда глави держави Володиира Зеленського наразі активно розглядає варіант з орендою житла для внутрішньо переміщених осіб, які втратили квартири і будинки в результаті бойових дій. Цю інформацію уже підтверидив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Джерело: "Економічна правда"

В ОП обговорюють варіант з орендою житла для переселенців

Ми зараз консультуємось з учасниками ринку нерухомості, щоб розробити алгоритм. Будемо розглядати всі варіанти, - розповів представник ОПУ.

За словами Кирила Тимошенка, ключовим варіантом для команди Володимира Зеленського залишається будівництво нового житла та викуп готових квартир. Саме у такий спосіб в ОПУ також мають намрі вирішити проблеми з "черговиками", які уже багато років чекають на житло.

Чому держава будує житло? Тому що таким чином ми хочемо розв’язати проблему людей, які роками стоять в черзі на квартиру – військові, медичні працівники, освітяни та інші. У цього процесу є дуже важливе соціальне навантаження, – наголосив Кирило Тимошенко.

Фото — unsplash.com

Нагадаємо, ще 31 березня очільниця правлячої парламентської фракції "Слуга народу" Олена Шуляк заявила про розробку Верховною Радою законопроєкту щодо компенсації українцям втраченого житла через злочинні дії окупаційної армії РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?