Офшорний скандал зв'язали з бурхливою любовною історією
Категорія
Світ
Дата публікації

Офшорний скандал зв'язали з бурхливою любовною історією

Офшорний скандал зв'язали з бурхливою любовною історією

З'явилася інформація про те, що  поява в західних ЗМІ компрометуючих даних про закордонних політиках 3 квітня  була викликана не хакерських зломом, а внутрішнім витоком.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог російського опозиціонера Олексія Навального.


Згідно нової інформації, документи панамської компанії Mossack Fonseca&Co, які були отримані з одного з найбільших офшорних центрів світу, офісу цієї компанії на Британських Віргінських Островах, були оприлюднені колишньою співробітницею компанії.


Як повідомляють інсайдери в Панамі, співробітниця мала інтимні стосунки з партнером-засновником Mossack. Коли відносини скінчилися, жінка скористалася доступом до бази даних і оприлюднила клієнтський список компанії Mossack і всю пов'язану з ним інформацію.


"Все будують складні теорії: спецслужби, ЦРУ, АНБ, конкуруюча країна, з офшорним бізнесом. А це просто дівчина помстилася. Добре хоч вона з таким характером працювала в юридичній фірмі, а не на базі атомних підводних човнів", - написав Навальний.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA. Олексій Навальний коротко  проаналізував оприлюднені дані, що компрометують президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?