Оголошена переможниця конкурсу Міс Всесвіт 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оголошена переможниця конкурсу Міс Всесвіт 2021

Оголошена переможниця конкурсу Міс Всесвіт 2021
Джерело:  online.ua

У Маямі завершився міжнародний конкурс краси Міс Всесвіт 2021. Його переможницею стала 26-річна учасниця з Мексики Андреа Меса. Єлизавета Ястремська, представниця України, яка боролася за дорогоцінну корону і почесний титул, не змогла пробитися в ТОП-21.

Джерело: Instagram конкурсу

Як відомо, через пандемію коронавіруса, в 2020 році 69-й конкурс Міс Всесвіт не відбувся - його перенесли на травень 2021. У конкурсі брали участь 74 красуні з різних країн світу.

На першому етапі з конкурсанток був сформований топ-21, після наступних конкурсів число претенденток на корону скоротили до 10, потім до 5. У фіналі за титул Міс Всесвіт 2021 боролися 5 учасниць - представниці Мексики, Перу, Індії, Бразилії та Домініканської Республіки.

Красуня з Бразилії завоювала титул першої віце-міс. Другою віце-міс стала представниця Індії.

Переможниця Міс Всесвіт 2021 Андреа Меса - що про неї відомо

  • 26-річна Андреа Меса стала третьою мексиканкою в історії, що отримала корону Міс Всесвіт.

  • В її активі вже є титул віце-міс світу 2017 року. І Міс Чіуауа - місто, звідки вона родом.

  • Дівчина працює інженером-програмістом, але паралельно будує і кар'єру моделі.

  • Вона є активісткою, зосередженої на правах жінок. В даний час Андреа тісно співпрацює з Державним інститутом жінок, робота якого спрямована на припинення гендерного насильства.

  • Міс Всесвіт 2021 - веганка. Вона також займається кроссфітом і різними екстремальними видами спорту.

Андреа Меса отримала титул Міс Всесвіт 2021 - відео:

Міс Всесвіт 2021 - яке місце зайняла українка Єлизавета Ястремська

Представниця України на конкурсі Міс Всесвіт 2021 Єлизавета Ястремська не потрапила в топ-21 конкурсанток, але з гідністю прийняла поразку.

"Незалежно від результату, я вже щаслива бути на цій сцені і представляти свою країну", - прокоментувала результати конкурсу українка в Instagram.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?