Охлобистін не бачить різниці між громадянствами ДНР і Росії: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Охлобистін не бачить різниці між громадянствами ДНР і Росії: з'явилося відео

Охлобистін не бачить різниці між громадянствами ДНР і Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео  вручення ватажком бойовиків ДНР Олександром Захарченко "паспорта" ДНР російському акторові і режисерові Івану Охлобистіну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі так званого "міністерства інформації" угруповання.
"Служу Донецькій Народній Республіці! Слава Росії!", - Заявив Охлобистін, підписавши документи і прийнявши паспорт невизнаної "республіки" з рук Захарченко.
У той же час, на питання про те, чи буде він при цьому залишатися громадянином Російської Федерації, Охлобистін додав: "Я вважаю, що це нероздільні поняття".

Читайте також: Перепис божевільних: "громадянина ДНР" Охлобистіна висміяли влучною фотожабою
"Я завжди з захопленням вітав "русскую весну", і ДНР - це оплот "русского мира". Тут почалася консолідація російського народу після довгого періоду душевної стагнації. За це я вдячний "республіці". Я завжди був номінальним прихильником миру, а зараз я став громадянином ДНР, - додав актор. - Зараз ми працюємо над новим проектом, про який я поки не буду розповідати. Все, що я зможу зі свого боку зробити для "республіки", я це зроблю".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше користувачів соцмережі обурило, що  Іван Охлобистін писав заяву про надання "громадянства" ДНР, присівши на коліна під час свого виступу в Ростові-на-Дону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?