"Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт на Донбасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт на Донбасі

"Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт на Донбасі
Джерело:  Новини Донбасу

Українська рок-група "Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт в Маріуполі Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на facebook групи.
«17 травня "Океан Ельзи" відіграють концерт в Маріуполі. До програми концерту увійдуть як відомі пісні ОЕ, так і, вперше, відбудеться публічна концертна презентація кількох композицій з нового альбому, який вийде найближчим часом», - сказано в повідомленні.


Зал спортивного комплексу «Іллічівець», в якому відбудеться виступ культового гурту, вміщує понад 15 000 осіб.
«Спеціально для тих, хто, можливо, не потрапить всередину, на площі біля СК «Іллічівець» буде встановлений великий екран з прямою трансляцією виступу, щоб всі бажаючі стали гостями концерту ОЕ. На площі можуть одночасно перебувати ще близько 20 000 чоловік, і маріупольці можуть бути впевнені, що всі бажаючі стануть учасниками музичної події року в місті», - повідомляється в прес-службі.
Відзначимо, що Маріуполь вже близько року кличе в гості "Океан Ельзи". Восени 2015 року фанати влаштували флешмоб і навіть записали спеціальне відеозвернення.


Як повідомляв ONLINE.UA, лідер музичного колективу "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук порадував мільйони фанатів новиною про запис нового альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?