"Океан Ельзи" випустив новий альбом: є пісні на соціальну тему
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Океан Ельзи" випустив новий альбом: є пісні на соціальну тему

"Океан Ельзи" випустив новий альбом: є пісні на соціальну тему
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 19 травня, українська рок-група "Океан Ельзи" репрезентувала свій дев'ятий студійний альбом "Без меж", куди увійшли і пісні з соціальним підтекстом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт групи.
Загалом до альбому увійшли 11 композицій. Серед них вже відомі слухачам - "Не твоя війна", "Життя почінається знов", "Мить" і "Не йди".
Відзначимо, вперше за весь час група зняла відео на 4 сингли нового альбому ще до релізу.
Автор музики і слів пісень нового альбому - Святослав Вакарчук. Також він разом з гітаристом групи Володимиром Опсеницею і давнім партнером групи Віталієм Телезіним став співпродюсером нової платівки гурту.
"Альбом "Без меж" можна назвати еклектичним як з музичної точки зору, так і з ліричної, текстової. До нього увійшли романтичні композиції, що мають основою любовну лірику, і кілька пісень, що мають соціальний підтекст", - написав Вакарчук.
Робота над новим матеріалом тривала майже півтора року з невеликими перервами. Альбом записаний на київській "Студії 211".
Реліз альбому на CD відбудеться 28 травня. Першими придбати новий альбом на механічному носії зможуть глядачі концерту "Світового туру Океану Ельзи" в Дніпропетровську на "Дніпро-Арені". У торгових мережах диск з'явиться з 4 червня.


"Без меж" (2016)
1. Віддай мені (свою любов)
2. Не йди
3. Джерело
4. Сонце
5. Мить
6. Не твоя війна
7. Еверест
8. Хтось в небо летить
9. Життя починається знов
10. Осінь
11. Без меж
Нагадаємо, 17 травня група "Океан Ельзи" виступила з безкоштовним концертом на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA, бійці АТО прийшли в захват від потужного виступу "Океану Ельзи" в прифронтовому Маріуполі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?