"Океан Ельзи" влаштували фурор в Австралії: опубліковані фото й відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Океан Ельзи" влаштували фурор в Австралії: опубліковані фото й відео

"Океан Ельзи" влаштували фурор в Австралії: опубліковані фото й відео
Джерело:  Укрінформ

Популярна українська рок-група "Океан Ельзи" влаштувала фурор на концерті в австралійському місті Мельбурн, який відбувся в рамках світового турне.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.
Концерт, який пройшов у музичному залі 170 Russell, відвідала велика кількість людей - послухати відому українську групу прийшли не лише українці з різних куточків Австралії, але й шанувальники "Океан Ельзи" з Нової Зеландії і деяких тихоокеанських островів.
Лідер групи Святослав Вакарчук заявив, що «Океан Ельзи» давно вже збирався в Австралію, проте тільки зараз вдалося відвідати батьківщину АС/DC. Окрім концертної програми музиканти також розіграли між прихильниками чимало сувенірів.
Читайте також: Вакарчук показав пісню "Океану Ельзи" на мові жестів: з'явилося відео
Посольство України в Австралії заявило, що виступ групи "Океан Ельзи" відкриває ювілейний 25-й рік встановлення дипломатичних відносин між країнами. В рамках австралійського етапу світового турне гурт планує відіграти ще концерт в Сіднеї (The Metro Theatre) 5 лютого.
Шанувальники групи залишилися в захваті від виступу.
"Океан Ельзи" - як завжди справжні, як завжди неперевершені. Спасибі за все! За концерт, за частинку дому, яку ви привезли, за те, що ви робите для України!" - cказала після концерту одна з їх прихильниць.
Фанати також діляться в соціальних мережах відео з виступу музикантів.





Як повідомляв ONLINE.UA, в ідомий український гурт "Океан Ельзи" 17 грудня яскраво виступив у польській столиці Варшаві.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?