Окрім черевиків: різноманітність моделей культового взуття Dr. Martens
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Окрім черевиків: різноманітність моделей культового взуття Dr. Martens

Окрім черевиків: різноманітність моделей культового взуття Dr. Martens
Джерело:  online.ua

Одвічна, бунтарська, непідвладна часу — ось лише кілька слів, які приходять на думку при думці про взуття Dr. Martens. Хоча культові черевики цієї марки залишили незабутній слід у fashion-індустрії, існує також безліч інших варіантів взуття Dr. Martens, далекий від класичних черевиків. Сандалії, кросівки, оксфорди на платформі — це далеко не весь список брендового взуття, яке вражає своєю преміальною якістю та стилем, який ніколи не виходить із моди. Що ще, окрім знаменитих черевиків, ви можете знайти у колекції Dr. Martens, дізнайтеся у цій статті.

Стримана елегантність оксфордів на кожен день

Якщо ви належите до затятих фанатів легендарних черевиків Dr Martens 1460 і хочете мати щось схоже для весняного та літнього гардеробу, то оксфорди Dr. Martens 1460 – саме для вас. В основі їх дизайну - та сама культова модель черевиків, випущених у 1961 році. Вони випускаються як у чоловічій, так і жіночій розмірній сітці, тому що однаково добре підходять представникам обох статей.

Оксфорди Dr. Martens виготовляються з високоякісної шкіри та має характерну підошву з повітряною подушкою, стійку до ковзання, стирання та амортизації. У колекції бренду — величезна різноманітність кольорів, стилів та варіантів обробки цього взуття: яскраві, монохромні, з рослинними та анімалістичними принтами. Класичне універсальне взуття, яке підходить для офіційних зустрічей, відпочинку та міських прогулянок.

Сандалії: ідеальне літнє взуття

Коли погода стає теплішою, ви, можливо, захочете змінити туфлі на щось легше та зручніше. На такий випадок у колекції Dr. Martens - великий вибір стильних сандалів. Ви можете вибрати класичні моделі, такі як Blaire з підошвою на товстій платформі та ремінцями, або Voss з більш витонченим силуетом та ремінцями над п'ятою. Можна вибрати і більш авантюрний варіант, наприклад, Kimber з дизайном, що перехрещується, і підошвою кольору веселки або Olson з футуристичною металевою обробкою і застібкою-липучкою. Незалежно від того, якому стилю ви віддаєте перевагу, ви можете бути впевнені, що сандалії Dr. Martens довговічні, зручні та універсальні. Великий вибір стильних шкіряних сандалів Dr. Martens в Україні, як і пропозиція Carhartt WIP – на сайті PRM.com.

Кросівки Dr. Martens: нове відчуття комфорту

Кросівки у лінійці Dr. Martens з'явилися порівняно недавно, але вже встигли здобути популярність серед модників. Незважаючи на бунтарський дух марки, ці кросівки призначені для тих, хто прагне скромнішого і водночас самобутнього образу. Кросівки-мартінси зовсім не схожі на звичні нам кросівки Adidas або Puma . Але в той же час вони універсальні і легко поєднуються з будь-яким одягом. Їх можна носити з джинсами та футболкою для повсякденного образу, із сукнею або спідницею для жіночного образу. Взуття відрізняється використанням своєю преміальною якістю та зносостійкістю, як і всі інші мартинси. У дизайні кожної пари кросівок простежується спадщина зручного взуття для робітників. Вони мають м'яку та дихаючу підкладку, яка зберігає ноги сухими та прохолодними. Комфортна устілка забезпечує підтримку стопи, а фірмова підошва Dr. Martens стійка до ковзання та стирання.

Шльопанці Dr. Martens: зручна класика

Якщо ви шукаєте щось затишне і просте в носінні, вибирайте шльопанці Dr. Martens, які також відрізняються фірмовим стилем та якістю марки. Це взуття створене для комфорту та гарної підтримки ваших ніг. Ви можете знайти сабо з м'яким шкіряним верхом та підошвою з повітряною подушкою, яка згодом підлаштовується під форму вашої ноги. Серед найпопулярніших моделей цього літнього взуття - Jorge II з регульованим ремінцем та контрастним рядком на верхній частині, Myles II Hydro Leather Sandal (Women) з відкритим носком, двома ремінцями та металевими пряжками на верхній частині. Незалежно від того, чи хочете ви щось просте чи вишукане, ви зможете знайти пару сабо Dr. Martens, яка буде відповідати вашому стилю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?