Окружний адмінсуд прийняв ще одне рішення на користь Коломойського
Категорія
Україна
Дата публікації

Окружний адмінсуд прийняв ще одне рішення на користь Коломойського

Окружний адмінсуд прийняв ще одне рішення на користь Коломойського
Джерело:  interfax.com.ua

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення про те, що для Нікопольського заводу феросплавів повинні діяти старі, більш дешеві тарифи на електроенергію. Інші учасники ринку куплятимуть електроенергію за новими тарифами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

Своїм рішенням судді частково розблокували тарифи НЕК Укренерго № 954 і № 955 на передачу і диспетчеризацію, які були встановлені Нацкомісією з регулювання. Раніше їхня дія була припинена у забезпечення позову Нікопольського заводу феросплавів з вимогою їхнього скасування.

«За клопотанням Укренерго суд змінив заходи забезпечення позову таким чином, що дія тарифів залишається призупиненим тільки для сторони позивача. Тобто для НЗФ тарифи, затверджені постановами НКРЕКУ № 954 і № 955, залишаються зупиненими і продовжує діяти старий тариф (57,4 грн за МВт/год)», – повідомили в Укренерго.

Для інших учасників ринку енергетики з липня 2019 року чинними є тарифи, встановлені постановами НКРЕКУ від 7 червня 2019 року, – № 954 і № 955 (передача – 347,43 грн за МВт/год, диспетчеризація – 8,9 грн за МВт/год).

Нагадаємо, що це далеко не перше суперечливе рішення, яке Окружний адмінсуд Києва приймає в інтересах олігарха Ігоря Коломойського. У квітні цього року постановою цього ж суду державна націоналізація Приватбанку була визнана незаконною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?