Окупанти хочуть обладнати морський полігон в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти хочуть обладнати морський полігон в Криму

Окупанти хочуть обладнати морський полігон в Криму
Джерело:  ТАРС

Окупаційні "влади" Криму хочуть облаштувати на полігоні Чауда морської полігон Повітряно-космічних сил (ВКС) Росії.


Про це заявив головнокомандувач ВКС РФ Віктор Бондарєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Як заявив Бондарєв, полігон буде працювати в цілодобовому і цілорічному режимі, тренування на ньому будуть проходити на всіх видах авіатехніки, в тому числі будуть навчатися і пілоти дальніх бомбардувальників Ту-22М3.


"Надалі тут все залишиться для підготовки льотного складу ДЛВЦ (929-й Державний льотно-випробувальний центр ім. Чкалова - ONLINE.UA), - заявив головнокомандувач ВКС РФ. - Тут буде чудова система спостереження і контролю за результатами екіпажів".


Також Віктор Бондарєв додав, що на полігоні військові "працюватимуть і з боку суші морем, і з боку моря по суші", і зазначив, що влітку 2016 року у полігоні Чауда пройде всеросійський конкурс льотного вишколу "Авіадартс".


"Виходячи з того, що я побачив сьогодні на полігоні, думаю, що на 85-90% полігон готовий. До початку "Авіадартса" його повністю встигнуть добудувати, у мене навіть немає сумнівів", - сказав Бондарєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія обладнає біля російсько-українського кордону п'ять військових комплексів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?