Окупанти Криму видали смішну претензію до України: у Авакова відповіли
Категорія
Політика
Дата публікації

Окупанти Криму видали смішну претензію до України: у Авакова відповіли

Окупанти Криму видали смішну претензію до України: у Авакова відповіли
Джерело:  Говорить Москва

Так званий віце-прем'єр "уряду"анексованого Росією Криму Руслан Бальбек заявив, що Крим може подати позов проти України з вимогою відшкодувати збиток за "грабіж, який здійснювався на півострові протягом двох десятиліть".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіостанцію "Говорит Москва".
Окупант заявив, що київською владою проводилося розбазарювання кримських земель і нерухомості. При цьому "в розвиток інфраструктури та економіки регіону нічого не вкладалося", підкреслив Бальбек.
У відповідь на це радник міністра внутрішніх справ, депутат Верховної Ради України Антон Геращенко в коментарі радіостанції заявив, що в Києві не братимуть до уваги юридичні дії з боку Росії.
Також Геращенко назвав несуттєвими і незаконними претензії кримської "влади".
Нагадаємо, що Кабмін підготував звернення в Міжнародний трибунал ООН з морського права щодо порушення Російською Федерацією відповідної конвенції ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?