Окупанти на Донбасі спокійно грабують людей: з'явилися нові факти
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти на Донбасі спокійно грабують людей: з'явилися нові факти

Окупанти на Донбасі спокійно грабують людей: з'явилися нові факти
Джерело:  online.ua

Українська розвідка зафіксувала нові факти грабежів, проведених російськими окупантами на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України.
"Військовослужбовці 9 окремого штурмового полку морської піхоти (в Новоазовську - ред.) з числа громадян РФ виявляють зневагу до військовослужбовців зі складу місцевих жителів. Зростає кількість випадків несанкціонованої конфіскації транспортних засобів та інших матеріальних засобів росіянами з метою власного збагачення", - йдеться в повідомленні .
Читайте також: Ро сіяни на Донбасі влаштували перестрілку з місцевими: є загиблі
"Не дивлячись на особливі заходи російської окупаційної влади, спрямовані на профілактику протиправної діяльності, продовжує зростати кількість злочинів, скоєних військовослужбовцями, в тому числі громадянами РФ. Місцеві жителі н.п. Безімянне звинувачують військовослужбовців 9 окремого штурмового полку морської піхоти з числа громадян РФ в крадіжках і незаконному заволодінні майном. Зокрема, в пограбуванні в ніч з 23 на 24 січня 2017 продуктового магазину на місцевому ринку", - уточнили в розвідці.
Крім того, зростає кількість зіткнень між росіянами і місцевими бойовиками з мотивів національної ворожнечі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про масове дезертирство російських військових на Донбасі, після якого найманців змусили робити фото в окопах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?