Окупанти нанесли ракетні удари по Києву та Рівне
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти нанесли ракетні удари по Києву та Рівне

Окупанти нанесли ракетні удари по Києву та Рівне
Джерело:  online.ua

Окупаційна армія РФ завдала ракетних ударів по Києву, Рівне та Житомирській області.

Джерело: ДСНС України

Окупанти влаштували ракетний обстріл Києва та Рівне

Зокрема, один зі снарядів влучив у 9-поверховий житловий будинок в Оболонському районі столиці, викликавши пожежу та часткове руйнування будівлі.

За інформацією ДСНС, відбулося часткове руйнування сходової клітини з 1 по 3 поверхи і загоряння квартир на 3 і 4 поверхах.

Під обстріл потрапив будинок а вулиці Богатирська, 20. За попередніми даними, жертв та постраждалих не має.

Рятувальники одразу ж розпочали евакуацію мешканців та гасіння пожежі. Ліквідація спалаху продовжується.

О 07:04 пожежу у дев'ятиповерховому житловому будинку локалізовано на площі 500 м кв. Врятовано 4 людей, але пошуки продовжуються.

Пізніше в ДСНС повідомили, що з під завалів витягли тіла двох загиблих, ще 3 людини отримали поранення у наслідок обстрілу.

Окрім цього окупанти влаштували обстріл столичного заводу "Антонов". За попередніми даними загинули дві людини, 7 мають поранення різного ступеню важкості.

Під ракетний удар окупантів також потрапило селище Ставище у Житомирській області. У наслідок удару зруйновано 7 адміністративних будівель. Поранення отримали 4 людини.

У той же час, за словами керівника Рівненської ОВА Віталія Коваля, у наслідок ракетного удару була пошкоджена телевізійна вежа.

Між тим, у Генштабі повідомили про нанесення нищівного удару по тиловій структурі окупантів, включаючі польові бази та склади.

За попередню добу Повітряні Сили Збройних Сил України збили чотири літаки, три вертольоти і безпілотні літальні апарати.

Представники Генштабу зазначають, що ворог не досяг успіху у наступальних діях. Основні зусилля російських військ були зосереджені на закріпленні та утриманні на раніше зайнятих рубежах.

Психологічний стан противника залишається на низькому рівні, що призводить до відмов військовослужбовців ЗС РФ виконувати накази командування.

За наявною інформацією, на території РФ в місті Бєлгороді розміщений військовий табір Бєлгородської військової комендатури. У таборі утримуються російські військовослужбовці, які після лікування виписані з госпіталів і чекають відправки в підрозділи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?