Окупанти не дають організувати гумкоридори для Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти не дають організувати гумкоридори для Маріуполя

Окупанти не дають організувати гумкоридори для Маріуполя
Джерело:  online.ua

У місті Маріуполь, що вже декілька днів перебуває під постійними обстрілами, російські окупанти не дають організувати гуманітарні коридори.

Джерело: радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телемарафону

Маріуполь на межі гуманітарної катастрофи

Найбільш критична ситуація зараз - це, безумовно, місто Маріуполь. На жаль, не вдається домовитися про ніякі гуманітарні коридори. І ситуація там досить критична. Особливо якщо зважати на те, що в останні дні ворог безперервно поливає (місто - ред.) "градами" і розстрілює інфраструктуру. Особливий цинізм полягає в тому, що стріляють в тому числі і в лікарні, - сказав Денисенко.

Він також розповів про ситуацію в Миколаєві, нагадаємо, мер міста повідомив, що російських окупантів відтіснили з міста, бої тривають біля аеропорту.

За словами Денисенка, бій під Миколаєвом триває, але там "вже погнали ворога від міста, і починають його переслідувати, бо він тікає".

Він додав, що в Херсоні, який тимчасово зайнятий росіянами, не вдалося організувати картинку для російських ЗМІ, які хотіли зняти, як РФ роздає гуманітарну допомогу людям, заведеним з Криму.

Херсонці вийшли на протест з прапорами України, не побоявшись озброєних російських терористів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?