Окупанти обстріляли Мерефу під Харковом – десятки загиблих та поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти обстріляли Мерефу під Харковом – десятки загиблих та поранених

Окупанти обстріляли Мерефу під Харковом – десятки загиблих та поранених
Джерело:  online.ua

17 березня 2022 року близько 03:30 ранку російські окупанти здійснили артилерійський обстріл м. Мерефа Харківського району, внаслідок чого зруйновано загальноосвітню школу та міський будинок культури. Через атаку ворога загинула 21 людина, ще 25 дістали поранення.

Джерело: Фейсбук-сторінка Харківської обласної прокуратури

Армія РФ обстріляла Мерефу - загинуло багато українських громадян

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури слідчими СВ Управління СБ України в Харківській області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), - заявляє Харківська обласна прокуратура.

Згідно з останніми даними, із 25 пораних десятеро перебувають у важкому стані.

Окрім того, повідомляється, що роботи з розчищення завалів продовжуються.

Не можна також не згадати про те, що зранку 17 березня російські солдати також обстріляли Дергачі та селище Слатине на Харківщині. Щонайменше троє людей загинуло і ще п’ятеро дістали поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?