Окупанти обстріляли Святошинський район Києва — загинули люди
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти обстріляли Святошинський район Києва — загинули люди

Окупанти обстріляли Святошинський район Києва — загинули люди
Джерело:  online.ua

17 березня російські солдати обстріляли Святошинський район міста Києва - загорівся склад, а також два автомобілі, які знаходилися поруч. В результаті атаки, за попередніми даними, загинули двоє людей.

Джерело:  ДСНС

Окупанти продовжують бомбити Київ

17 березня близько 16:30 до Служби порятунку 101 надійшло кілька повідомлень одночасно про пожежі у Святошинському районі столиці. Внаслідок потрапляння снарядів сталось займання двох автомобілів. О 17:04 загоряння було ліквідовано. Загинула 1 людина, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Окрім того, наголошується, що неподалік виникло загоряння трав’яного настилу на площі 5 тис. кв. м. Ліквідація триває.

Також вказано, що снаряд потрапив на склад, внаслідок чого виникла пожежа на площі 10 тис. кв. м.

Є загроза вибуху снаряду, через що здійснюється гасіння пожежі з безпечної відстані. Ліквідація триває. За попередньою інформацією, внаслідок пожежі загинула 1 людина, - попереджають рятувальники.

Нагадаємо також про те, що 17 березня в результаті обстрілу російських окупантів з важкої артилерії села Нові Петрівці на Київщині загинула дворічна дитина, ще четверо осіб були травмовані.

Цього ж дня російські окупанти здійснили артилерійський обстріл м. Мерефа Харківського району - загинула 21 людина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?