Окупанти посилюють обстріли та завдають ракетних атак по українським містам
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти посилюють обстріли та завдають ракетних атак по українським містам

Окупанти посилюють обстріли та завдають ракетних атак по українським містам
Джерело:  online.ua

За останню добу окупаційна армія РФ неодноразово завдавала ракетних ударів по Одесі, Миколаєву, а також по об''єктах критичної інфраструктури в Тернополі. Під безперевними обстрілами знаходяться житлові райони Харкова та населених пунктів в Луганській та Донецькій області.

Джерело: Інформація представників ОВА

Окупанти безжально обстрілюють українські міста та селища 

Окупанти вранці понеділка, 4 квітня, нанесли ракетні удари по об''єктах критичної інфраструктури в Одесі, Миколаєві та Тернополі.

Зокрема, мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що по місту упродовж ранку було здійснено кілька ракетних ударів.

По Миколаєву російські війська били ракетами вже двічі: вранці 29 березня – в будівлю обласної державної/військової адміністрації (36 загиблих, понад 30 травмованих), вдень 3 квітня – в невідомий обєкт (1 людина загинула і 11 поранено).

Під час повітряної тривоги, приблизно о 22:20, ворог спробував зруйнувати один з об'єктів критичної інфраструктури у Тернополі, - повідомив

очільник Тернопільської ОВА Володимир Труш.

За його словами, загиблих та постраждалих в результаті ракетної атаки не має.

У Харкові внаслідок безперервного обстрілу житлових районів окупантами загинули 4 людей. Ще не менше 30 харків'ян отримали поранення, серед них троє дітей.

Росія у своїй тваринній ненависті до нескореної України хоче усі українські міста перетворити на Бучу і Маріуполь. Всі постраждалі і загиблі - цивільні. Не мають жодного стосунку до військових, - повідомили представники поліції Харкова.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко закликав харків’ян, мешканців області не виходити на вулиці під час обстрілів.

Залишайтеся в укриттях, обстріли росіянами житлових кварталів не випадкові, - підкреслив очільник главку поліції. - Вони знають, що вбивають мирних мешканців і руйнують наші будинки. Бережіть себе і своїх близьких! - наголосив він.

Запеклі бої та безперервні обстріли продовжуються на території Донецької та Луганської областей.

Зокрема, українські військові відбили всі спроби наступу окупантів на Мар'їнку. Ворог обстрілював з реактивної артилерії Авдіївку. Серед мирних жителів є поранені. Пошкоджені житлові будинки та критична інфраструктура.

Під безперервними обстрілами знаходяться Красногорівка, Вугледар, Світлодарськ.

Українські військові продовжують тримати оборону центральних кварталів Маріуполя.

На Луганщині майже всі населені пункти знаходяться під мінометними обстрілами.

Вчора під час артобстрілу у Новодружеську загинули два волонтери, які видавали гуманітарку людям.

Погіршується ситуація на Херсонщині. Вибухи та обстріли — на території всієї області, особливо на кордонах Дніпропетровщини та Миколаївщини. У селах відсутні світло та вода, ліків немає взагалі, а магазини зачинені з початку війни. Ситуація критична. За останню добу 67 населених пунктів на Херсонщині залишаються без електро- та водопостачання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?