Окупанти оголосили про введення режиму припинення вогню
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти оголосили про введення режиму припинення вогню

Окупанти оголосили про введення режиму припинення вогню
Джерело:  online.ua

Окупанти оголосили про введення нового режиму тиші та відкриття гуманітарних коридорів з Києва, Маріуполя, Харкова та Сум.

Джерело:  Урядовий портал

Російські загарбники оголосили про відкриття зелених корідорів

Вказана інформація доведена до профільних структур ООН, ОБСЄ, МКЧХ та інших міжнародних організацій через усі наявні інформаційні ресурси, включаючи засоби масової інформації, - повідомили представники відомства.

Підкреслюється, що РФ буде контролювати процес за допомогою беспілотників.

За даними російських ЗМІ, РФ відкриває гуманітарні коридори на прохання президента Франції Еммануеля Макрона до президента РФ Володимира Путіна.

Інформації від української сторони щодо цього наразі немає.

Між тим, за інформацією Генштабу ЗСУ, російські окупаційні війська продовжують наступ та нанесення ракетно-бомбових і артилерійських снарядів по населених пунктах України, використовуючи аеродроми на території Білорусі.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Діючи підступно, окупанти порушують правила Міжнародного гуманітарного права, здійснюють обстріл цивільного населення, "зелених коридорів", беруть у заручники жінок і дітей, розміщують техніку, боєприпаси в житлових кварталах міст, штучно створюють гуманітарну кризу в захоплених населених пунктах, - зазначають представники військового командування.

Зокрема, без світла води та тепла понад 3 доби знаходяться жителі Ірпіня, які не можуть евакуюватись через постійні обстріли окупантів.

Російські загарбники заборонили жителям міста покидати свої домівки.

Трапляються численні випадки зйомки постановочних репортажів для російських телеканалів щодо нібито гуманності та людяності солдатів загарбників. Також у соціальних мережах ворог продовжує поширення контенту, створеного від першої особи, яка негативно висвітлює діяльність Збройних Сил України, - зазначають у Генштабі ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?