Окупанти оновили жорсткі заборони у Криму на тлі пандемії COVID-19
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти оновили жорсткі заборони у Криму на тлі пандемії COVID-19

Окупанти оновили жорсткі заборони у Криму на тлі пандемії COVID-19
Джерело:  online.ua

Окупаційна адміністрація Криму заявила про подовження режиму самоізоляції на території регіону на весь квітень, до 30 числа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову російського агресора.

Згідно з цими обмеженнями, мешканці пів острова не можуть залишити місць свого проживання чи постійного перебування.

Окупанти дозволили людям виходити з дому тільки щоб потрапити на роботу, вигуляти домашніх тварин, отримати невідкладну медичну допомогу, винести сміття або ж відвідати аптеку та магазини. Усі освітні заклади продовжать працювати у дистанційному для учнів режимі.

Так званий "очільник" окупованого Криму Сергій Аксьонов напередодні проінформував про виявлення першого випадку нового коронавірусу на пів острові. Відомо, що громадянин повернувся з-за кордону, однак не уточнюється, звідки саме.

Станом на 6 квітня в Росії виявили вже понад 6 тисяч хворих. З них померли 47 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров’я чекають на надходження ПЛР-тестів на коронавірус українського виробництва. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко пояснив, скільки таких систем потрібно країні та як тестуватимуть українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?