Окупанти отримали наказ вбивати полонених в Попасній — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти отримали наказ вбивати полонених в Попасній — ГУР

Окупанти отримали наказ вбивати полонених в Попасній — ГУР
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки перехопило розмови російських військових, де йдеться про наказ убити всіх військовополонених ЗСУ у районі Попасної на Луганщині.

Джерело: ГУР

РФ дала наказ вбивати військовополонених в Попасній

Головне управління розвідки МО України отримало аудіоперехоплення розмови окупантів, в якому йде мова про наказ вбити усіх військовополонених ЗСУ в районі Попасної (Луганська обл.)

Це є відвертим воєнним злочином, порушенням міжнародного законодавства та ще одним яскравим прикладом, що армія расії - це вбивці, гвалтівники та мародери й ніяким чином не військові, - зазначили в ГУР.

У ГУР нагадали, що воєнні злочини не мають терміну давності та запевнили, що усі воєнні злочинці будуть справедливо покарані.

Нагадаємо, що раніше голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляв, що у Попасній ідуть бої, росіяни постійно атакують.

Українські позиції обстрілюють з усіх видів озброєнь. Водночас українські захисники успішно відбивають атаки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?