Окупанти поранили українського військового на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти поранили українського військового на Донбасі

Окупанти поранили українського військового на Донбасі
Джерело:  online.ua

За минулу добу бойовики проросійських окупаційних режимів відкривали вогонь з гранатометів та поранили українського військового на Донбасі.

Джерело: Facebook-сторінка ООС

Ситуація у зоні бойових дій на Донбасі 

У пресцентрі ООС повідомили, що окупанти в черговий раз порушують домовленності щодо режиму тиші, досягнуті під час перемовин у рамках Тристороньої контактної групи.

Упродовж минулої доби, 22 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення: 3 обстріли, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а також скидання гранатометного пострілу за допомогою БПЛА, - повідомляють представники ООС.

Зазначається, що ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів поблизу Травневого. А біля Водяного, у Донецькій області, окупанти здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. Також бойовики скинули постріл ВОГ-25, використовуючи БЛА.

У пресцентрі ООС повідомили, що поранений військовий перебуває в лікарні в задовільному стані і отримує необхідну військову допомогу.

Станом на 7 годину ранку, 23 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. В напрямку Водяного окупанти 4 рази відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм., а також гранатометів різних систем, - повідомили в ООС.

Фото - facebook.com/pressjfo.news

Уточнюється, що українські військові також відкривали вогонь у відповідь, проте навідміну від окупантів, не використовували заборонене мінськими домовленностями озброєння.

У Британії повідомили про підготовку РФ держперевороту в Україні

У МЗС Великої Британії повідомили, що Кремль планував влаштувати державний переворот в Україні та назначити очільником уряду скандального проросійського політика Євгена Мураєва.

Серед інших координаторів державного перевороту були також втікачі з адміністрації експрезидента Віктора Януковича Сергій Арбузов, Андрій Клюєв, Володимир Сівкович та Микола Азаров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?