Окупанти посилили обстріли на Донбасі — поранено військового
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти посилили обстріли на Донбасі — поранено військового

Окупанти посилили обстріли на Донбасі — поранено військового
Джерело:  online.ua

За минулу добу у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано 10 порушень режиму тиші збоку проросійських збройних угруповань у наслідок чого поранення дістав український військовий.

Джерело: Facebook-сторінка ООС

Ситуація у зоні бойових дій на Донбасі 

У штабі ООС повідомили, що за минулу добу проросійські окупанти щонайменше 8 разів застосовували заборонене Мінськими угодами озброєння.

Зокрема, ворог чотири рази відкривав вогонь у напрямку Водяного з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем.

У районі Попасної проросійські бойовики та найманці двічі вели обстріли з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У бік Катеринівки окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Неподалік Новозванівки російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з артилерії калібру 122 мм.

На околицях Причепилівки противник обстрілював позиції українських захисників з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний, - повідомляють у штабі ООС.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь без застосування забороненного Мінськими угодами озброєння.

Фото - facebook.com/pressjfo

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, - повідомили у штабі.

Напередодні у наслідок обстрілів також був поранений український військовий 

За минулу добу бойовики проросійських окупаційних режимів відкривали вогонь з гранатометів та поранили українського військового на Донбасі.

У пресцентрі ООС повідомили, що окупанти в черговий раз порушують домовленності щодо режиму тиші, досягнуті під час перемовин у рамках Тристороньої контактної групи.

Зазначається, що ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів поблизу Травневого. А біля Водяного, у Донецькій області, окупанти здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. Також бойовики скинули постріл ВОГ-25, використовуючи БЛА.

У пресцентрі ООС повідомили, що поранений військовий перебуває в лікарні в задовільному стані і отримує необхідну військову допомогу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?