Окупанти розкрили свої подальші плани на Кримський міст
Категорія
Політика
Дата публікації

Окупанти розкрили свої подальші плани на Кримський міст

Окупанти розкрили свої подальші плани на Кримський міст
Джерело:  online.ua

Російська окупаційна влада в Криму пообіцяла запустити залізничний рух через новий Кримський міст орієнтовно 9-10 грудня цього року. Також анонсовано, що початок продажу квитків на потяги з Криму почнеться у жовтні – за 45 діб до відкриття руху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявляє також про нібито швидкі темпи робіт на залізничній частині Кримського мосту. Через це в Кремлі розраховують, що потяги на анексований півострів підуть раніше зазначеного терміну.

У «Кримській залізниці» зазначили, що перші два потяги будуть відправлені за маршрутом «Севастополь – Санкт-Петербург» і «Сімферополь – Москва».

Як відомо, Кримській міст, який з’єднує Керчь та Краснодарський край, є наймасштабнішим пропагандистським проектом Росії з часу анексії українського півострова. Втім, незважаючи за вартість у майже 4 мільярди доларів, він не вирішив логістичних проблем Криму. Час на дорогу з Москви чи Санкт-Петербургу через Краснодарський край набагато довший, ніж за звичним маршрутом – через материкову частину України.

Крім того, не справдилися сподівання місцевого населення на те, що введення в лад нового мосту знизить ціни в Криму на продукти та інші товари. Незважаючи на те, що автомобільна частина мосту вже давно відкрита, це ніяк не вплинуло на платоспроможність жителів Криму.

Нагадаємо, що сьогодні було названо ім'я найбагатшого олігарха Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?