Окупанти в Криму відзначилися новою ідеєю щодо українців
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти в Криму відзначилися новою ідеєю щодо українців

Окупанти в Криму відзначилися новою ідеєю щодо українців
Джерело:  ТАРС

Окупаційна "влада" Криму хоче ввести "строгий облік" людей, що прибувають з підконтрольної уряду території України на півострів.


Про це заявив заступник голови управління моніторингу Федерального агентства у справах національностей Росії (ФАСН) Андрій Комісаров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Читайте також: Спецслужби Путіна придумали нове звинувачення для України: в мережі іронізують


"При формуванні міграційного режиму в Криму слід враховувати його стратегічно важливе положення, а також конфліктні відносини з сусідньою Україною. Буквально 13 грудня директор ФСБ зробив заяву про зростання загрози терактів українських диверсійних груп в Криму. В зв'язку з цим очевидна необхідність розробки заходів щодо максимально суворого обліку осіб, які прибувають на територію Криму з України і контролю за їх перебуванням на півострові", - заявив Комісаров.


Також він висловився щодо доцільності розробки механізму по переважному забезпеченню роботою проживаючих в Криму, Севастополі та Південному федеральному окрузі РФ.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Криму працівники російських спецслужб затримали проукраїнського активіста Ігоря Мовенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?