Окупанти в Криму висунули Україні нову нахабну вимогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти в Криму висунули Україні нову нахабну вимогу

Окупанти в Криму висунули Україні нову нахабну вимогу
Джерело:  online.ua

Ватажок окупантів анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив про бажання відновити залізничне сполучення з материковою Україною. Він також цинічно зазначив, що на півострові вже підготували для цього всю необхідну інфраструктуру, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Аксьонов зазначив, що очільник Кремля Володимир Путін буцімто робить все на благо Криму, тому таку ініціативу підтримає.

"Ми цілком "за". Зараз м'яч на полі української сторони. У них начебто деякі залізничні шляхи вже розібрані, але я це знаю лише зі слухів і з преси. У нас все в порядку", – сказав Аксьонов.

Окрім того, він назвав конкретну ціль, яку через відновлення сполучення переслідують окупанти – за його словами, це збільшить потік туристів на півострів.

Як відомо, 5 років тому під час захоплення Автономної республіки Крим росіяни силою захопили і частину "Придніпровської залізниці" у Криму. З міркувань безпеки "Укрзалізниця" припинила сполучення з півостровом після того, як російські окупанти захопили його. Окрім того,  були скасовані і міжнародні потяги, які через материкову Україну ішли на півострів. Потяги, які раніше виконували рейси до Криму, нині доїжджають лише до Херсону та Новоолексіївки, що на Сході Херсонської області.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Аксьонов заявив, що підтримує дії російської ФСБ, МВС і Росгвардії, які систематично проводять масові обшуки у кримських татар і закликав "боротися з екстремізмом" також і релігійних діячів, ЗМІ, громадські та освітні організації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?