Окупанти в Криму вивели ракетні кораблі в Чорне море: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти в Криму вивели ракетні кораблі в Чорне море: що відбувається

Окупанти в Криму вивели ракетні кораблі в Чорне море: що відбувається
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони РФ повідомляє, що російські військові провели навчання ракетних кораблів в акваторії Чорного і Каспійського моря, в навчаннях взяли участь понад 5 тисяч військовослужбовців, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"Навчально-бойові завдання виконали ракетні з'єднання 58-ї і 49-ї загальновійськових армій ПВО, а також ракетних кораблів Чорноморського флоту і Каспійської флотилії", - повідомили у відомстві.

Зазначається, що навчання пройшли в п'яти регіонах - Дагестані, Північній Осетії, Ростовській області, окупованому Криму, на Ставропіллі, а також в акваторіях Чорного і Каспійського морів.

"Ракетні та артилерійські з'єднання, а також кораблі, оперативно-тактична авіація і частини ППО відпрацювали понад 900 нормативів. Більше 5 тис. військовослужбовців в складі розрахунків і екіпажів виконали близько 500 вогневих завдань, в тому числі понад 300 з бойовою стрільбою", - додали в російському міністерстві.

Також вказано, що в навчаннях було задіяно понад 500 одиниць артустановок і ракетних комплексів, включаючи далекобійні важкі артилерійські знаряддя "Тюльпан", реактивні системи залпового вогню "Торнадо", "Смерч", "Ураган", "Град", самохідні гаубиці "Мста-С".

Крім того, в навчаннях задіяли десятки безпілотних літальних апаратів, авіаційні засоби армійської, штурмової і оперативно-тактичної авіації, понад 20 літаків і вертольотів.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Україна отримає 50 мільйонів євро від Євросоюзу, які підуть на підтримку Маріуполя, Бердянська та інших міст на Азовському узбережжі, які страждають в результаті російської агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?