Окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині

Окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині
Джерело:  online.ua

Протягом минулої доби кремлівська окупаційна армія здійснювала поодинокі обстріли Харкова, а також била ракетами та з артилерії по населеним пунктам і цивільній інфраструктурі на Дніпропетровщині та Миколаївщині.

Джерело: інформація від керівників ОВА

Окупанти продовжують обстріли та ракетні атаки на сході та півдні України 

Зокрема, на території Дніпропетровської області окупанти з РСЗВ "Ураган" обстріляли Апостолівську громаду.

Так, через атаку по житлових кварталах загинуло щонайменше 4 людини та одна отримала поранення.

У Новомосковському районі – два ракетні удари. Сильно  пошкоджено об’єкт інфраструктури та дачні будинки .  Попередньо, без постраждалих.

У Харківській області окупанти бстріляли Чугуївський район, зокрема Чкаловську громаду. Горіли будинки та господарчі будівлі. За попередніми даними, постраждалих немає.

Протягом минулої доби пораненння отримали 6 жителів області.

На Луганщині кремлівські загарбники продовжують штурмові дії у Сєвєродонецьку. У Лисичанську під обстріл потрапили спорули поблизу заводу "Донсода" і декілька будинків поряд.

14 червня щонайменше 8 будинків постраждали в Лисичанську, 14 будинків зруйновано в Гірському. У Сєвєродонецьку ворог вкотре поцілив по "Азоту". Зокрема, пошкоджено прохідну підприємства. Знищуються багатоповерхівки, розташовані поблизу.

Із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню обстріляно Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Тошківку, Устинівку, Борівське, Метьолкіне, Білу Гору, Миколаївку, Врубівку.

На Донеччині бойові дії та обстріли населених пунктів російськими окупаційними військами не припиняються. Застосовується стрілецька зброя, танки, артилерія, міномети, РСЗВ "Град", РСЗВ "Смерч".

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Під вогнем – Авдіївка, Добропілля, смт. Очеретине -2; с. Бердичі, смт. Нью-Йорк; с. Желанне, с. Вірівка.

Пошкоджено 42 об’єкти, серед яких 33 приватних житлових будинки, одна багатоповерхівка, залізнична колія, підприємство "УТОС", автобаза та інші.

Область залишається без газу і частково – без води й електрики. Ремонтні роботи на водогонах та електромережах тривають там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Загинуло двоє, поранено троє цивільних.

На території Миколаївської області окупанти обстрілювали населені пункти Лепетиха та Березнегувате Березнегуватської громади, Шевченкове Шевченківської громади та Лупареве Галицинівської громади. Також обстрілів зазнала Прибужанівська громада Вознесенського району.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?