Окупанти відмовляються йти у наступ на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти відмовляються йти у наступ на Харківщині

Окупанти відмовляються йти у наступ на Харківщині
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, через великі втрати мотострілецький підрозділ зі складу 1-го армійського корпусу кремлівської окупаційної армії у повному складі відмовився йти у наступ на Харківщині.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти відмовляються йти у наступ на Харківщині 

На сході України кремлівська окупаційна армія намагається продовжувати наступ силами до 30 БТГ.

На Харківщині окупанти намагаються сковати сили ЗСУ та недопустити їх вихода до державного кордону.

У той же час військові РФ намагаються створити умови для поновлення наступу у бік Слов'янська.

 На Донецькому напрямку війська РФ завдають ракетних і авіаційних ударів, в тому числі і по населених пунктах.

Кремлівська окупаційна армія продовжує безуспішно штурмувати Сєвєродонецьк. В районі Бахмуту ворог активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію.

Підрозділи противника також намагалися вести штурмові дії в напрямку Нирково і Миколаївки, але спроба атаки була успішно відбита.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

Війська РФ зробили спробу провести розвідку боєм в напрямку Нагірного і Берестово, але після з втратами відійшли. Противник веде наступ у напрямку Воздвиженка - Роти, має частковий успіх, закріплюється на зайнятих рубежах.

На Південнобузькому напрямку підрозділи ворога ведуть оборону. Зокрема, відзначається встановлення мінних загороджень в районі населеного Високопілля.

На Волинському та Поліському напрямках підтверджено залучення до охорони кордону в Гомельській області підрозділів спеціальної бригади внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Білорусі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?