Окупанти випустили понад 20 ракет по Житомирщині та обстріляли Дніпро і Миколаїв
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти випустили понад 20 ракет по Житомирщині та обстріляли Дніпро і Миколаїв

Окупанти випустили понад 20 ракет по Житомирщині та обстріляли Дніпро і Миколаїв
Джерело:  online.ua

Голова міськради Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що кремлівська окупаційна армія випустила по області 24 ракети. Місцеві жителі вночі прокидались від потужних вибухів.

Джерело: Facebook-сторінка мера Житомира

Наслідки ракетної атаки окупантів по Житомирщині 

По Житомиру нічого не прилетіло. Були обстріляні військові об'єкти навколо Житомира. Ракети запущені з літаків, вони зайшли з Білорусі. Сумарно 24 ракети запустили по військових частинах і по об'єктах навколо Житомира. Я не можу коментувати, де, що, як, є чи немає жертв. Це справа нашої військової адміністрації. У Житомирі все спокійно. Лукашенко "петляє" перед Путіним, перед своєю армією, перед Заходом, але сьогодні ми побачили, що Білорусь так само бере участь у війні, як і РФ, - повідомив Сухомлин.

Сухомлин повідомив, що навколо Житомира та області будують укріплення.

У той же час голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що внаслідок ворожих обстрілів по населених пунктах на території області поранення дістала 60-річна жінка.

І знову під обстрілом Криворізький район. Під удари артилерії потрапили Широківська та Зеленодольська громади. У Зеленодольську постраждала 60-річна жінка. Пошкоджений дачний будинок. В інших районах області на цю хвилину спокійно, - повідомив Резніченко.

Голова Кривого Рогу Олександр Вілкул також підтвердив удари кремлівських окупантів по місту. Нащастя, обійшлось без жертв.

На території Чернігівської області окупанти вдарили ракетами по населенному пункту Десна.

Армія РФ також випустила 6 ракет по території Львівської області.

Близько 04:00 години ранку було завдано ракетних ударів з Чорного моря по території Львівщини. Шість ракет - чотири потрапляння, дві ракети було збито, - повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, влучання було у військовий об'єкт на території Яворівського району.

Внаслідок ракетного удару четверо постраждалих. Один середньої важкості, троє легких. Їх госпіталізовано. Пожежу локалізували, - зазначив голова ОВА.

Вранці 25 червня після сигналу повітряної тривоги пролунали потужні вибухи у Миколаєві.

Мер міста Олександр Сєнкевич закликав жителів Миколаєва не виходити з укриття.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?