Окупанти влаштували нову показуху в Криму: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Окупанти влаштували нову показуху в Криму: опубліковано відео

Окупанти влаштували нову показуху в Криму: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В окупованому Криму показали, як свіжий асфальт на федеральній трасі Сімферополь-Феодосія став непридатним через кілька днів після укладання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке опублікував кримський юрист Олександр Таліпов.
Він виявив, що окупаційна влада півострова проводить ремонт доріг з кричущими порушеннями. За його словами, новий асфальт не протримався і трьох діб. Відразу ж після ремонту по трасі пішли тріщини.
"Ділянка дороги, який засипали глиною з каменем, проклали асфальт, не протримався і двох днів, грунт просів! Прямий саботаж розпорядження президента РФ, як з боку підрядника, так і влади Криму. Гроші бюджету зарили в землю, а крім цього, це наша безпека на дорогах!", - каже Таліпов.

Раніше повідомлялося, що на з'їзді суспільно-експертної ради при "губернаторі" окупованого росіянами Севастополя стався кумедний інцидент з гімном Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?