Окупанти запланували нове масштабне будівництво в анексованому Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти запланували нове масштабне будівництво в анексованому Криму

Окупанти запланували нове масштабне будівництво в анексованому Криму
Джерело:  online.ua

Окупантська "влада" анексованого Криму запускає нове незаконне будівництво на півострові. Там зібралися побудувати швидкісну залізницю з Керчі до Сімферополя.

Про це повідомив "перший заступник міністра економічного розвитку" окупованого Криму Андрій Кулік в інтерв'ю російським ЗМІ, передає ONLINE.UA.

Він заявив, що нова пряма залізниця протяжністю 215 км буде перебувати в зв'язці з трасою "Таврида", яка на даний момент будується на окупованому півострові. За попередніми оцінками, на нове масштабне будівництво піде 35 млрд рублів (близько 146 млн гривень).

Кулік додав, що на даний момент окупанти шукають інвестора. Якщо проект вдасться реалізувати, то вони планують в майбутньому також продовжити нову швидкісну залізницю до Севастополя та Євпаторії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після відкриття скандального Кримського мосту, який російська влада незаконно побудувала в анексованому Криму, окупанти анонсували нове масштабне будівництво. Вони мають намір побудувати в Керчі два технопарки, один з яких буде спеціалізуватися на суднобудівній галузі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?