Окупанти завдали ракетних ударів по нафтобазі в Луцьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти завдали ракетних ударів по нафтобазі в Луцьку

Окупанти завдали ракетних ударів по нафтобазі в Луцьку
Джерело:  online.ua

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко повідомив, що увечері 27 березня окупаційна армія РФ завдала ракетного удару по нафтобазі в Луцьку.

Джерело: Всеукраїнський марафон

Обставини ракетного удару по нафтобазі в Луцьку 

Погуляйко зазначив, що окупанти випустили ракети з території Білорусі. Під обстріл потрапила нафтобаза на околиці Луцька, спалахнув один з резервуарів, пожежу намагаються загасити досі.

Вчора близько 22 години був нанесений ракетний удар по нафтобазі на околиці місті Луцька. Наразі відомо, що крилата ракета була випущена зі сторони Білорусі. На місці удару всю ніч працювали рятувальники і станом на 8 ранку ще працюють. За попередніми даними, інформації про жертв немає. Вибухнув один резервуар. Його гасять, - повідомив Погуляйко.

За його словами, попре напружену ситуацію і близькість сусідньої Білорусі, яка може у будь-який момент вступити у війну проти України на боці кремлівських окупантів, ситуація в області залишається контрольованою.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

У той же час, за інформацією британської розвідки, наступальний потенціал та моральний стан окупантів стрімко зменшується.

Брак матеріально-технічного забезпечення посилюється триваючою відсутністю імпульсу і морального духу серед російських військових, а також агресивними бойовими діями українців, - зазначають представники Міноборони Британії.

У той же час, Росія домоглася великих успіхів на півдні в районі Маріуполя, де тривають запеклі бої, оскільки Росія намагається захопити порт.

Протягом доби неділі, 27 березня, Повітряні Сили ЗСУ знищили 4 ворожі літаки, вертоліт, дві МПЛА та дві крилаті ракети.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?